Palvelut ja toimeksiantajat


Tarvitsetko apua sosiaalisessa mediassa ja sisällöntuotannossa? Olen medianomi, ja teen töitä edullisesti Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Osaamisalueitani ovat erityisesti sosiaalinen media, sisällöntuotanto, kielioppi ja kielenhuolto, bloggaaminen ja luova kirjoittaminen.

Oikoluku
Onko nettisivuillasi paljon tekstiä tai haluatko tarkistuttaa esimerkiksi blogitekstejäsi? Tai haluatko viimeistellä käsikirjoituksesi ennen kustantamoon/kustantamoihin lähettämistä? Minulla voit myös oikoluetuttaa tekstisi.

Sisällöntuotanto
Tarvitseeko nettisivujesi sisältö päivittää tai onko sinulla uudet nettisivut? Perehdyn yrityksesi toimintaan ja luon tarvittavat tekstit eri sivuille monipuolisina kokonaisuuksina. Teksti on huoliteltua, asiallista ja informatiivista.

Sosiaalinen media
Tarjoan apua ja neuvoja Facebookin, Instagramin ja MailChimpin käytössä. Pystyn sosiaalisen median avulla kasvattamaan yrityksesi näkyvyyttä, brändäämään yritystä haluamaasi suuntaan ja lisäämään myyntiä. Jos et tarvitse apua viikottain tai edes kuukausittain, tai haluat olla itse vastuutekijänä, voit pyytää minulta myös pelkän ohjeistuksen tai suunnitelman sosiaalisen median käyttöön.

Tiedusteluita ja tarjouspyyntöjä voi lähettää sähköpostiin: linda.elmroos@gmail.com.
Voit myös laittaa viestiä Villasukkakirjailijan somekanavien kautta:
Facebookissa tai Instagramissa.


Toimeksiantajia:

Sammakko Kustannus

Sammakko Kustannus on itsenäinen yleiskustantamo Turussa. Lisäksi kustannusosakeyhtiöllä on oma myymälä, Sammakon Kirjakauppa, Turun keskustassa. Olin lokakuun 2017 lopusta huhtikuun 2018 loppuun Sammakolla harjoittelussa osana medianomin tutkintoani. Toimin kustannustoimittajana, tiedottajana sekä sosiaalisen median vastaavana. Elokuusta 2018 olen ollut Sammakolla tiedottaja-avustajana.
Sammakko Kustannuksen Facebook
Sammakon Kirjakaupan Facebook
Sammakon Instagram

Ravintola Palowouti

Ravintola Palowouti on anniskeluravintola Ylöjärvellä. Tein yritykselle opinnäytetyöni ja olen sen jälkeen jatkanut töitä yrityksen markkinoinnin parissa. Opinnäytetyöni löydät Theseuksesta. Tuotin sisällön ravintolan uudistetuille internet-sivuille ja olin mukana suunnittelemassa niiden ulkoasua. Kehitin yrityksen markkinointia ja olen ollut vastuussa sosiaalisesta mediasta ja uutiskirjeistä toukokuusta 2017 alkaen.
Ravintola Palowoudin nettisivut
Ravintola Palowoudin Facebook
Ravintola Palowoudin Instagram

Endometrioosiyhdistyksen Moona-blogi

Toimin Moona-blogin vastaavana vapaaehtoisena, oikolukijana ja ammatillisena apuna. Moona Oirepäiväkirja on STEA-rahoitteisen "Nuori nainen ja endometrioosi" -projektin tuottama mobiili aplikaatio, jolla voi seurata kuukautiskiertoon liittyviä oireita. Moona-blogia puolestaan kirjoittaa kahdeksan endometrioosia sairastavaa naista. He kertovat omista kokemuksistaan liittyen endometrioosiin  kuten erilaisista oireista, tahattomasta lapsettomuudesta sekä sairauden vaikutuksesta esimerkiksi työelämään ja parisuhteeseen.
Moona-blogi
Katso myös:
Moona Oirepäiväkirja ja Endometrioosiyhdistys