Yhteistyö ja kontakti


Kiinnostaisiko blogiyhteistyö? Haluaisitko ostaa yrityksellesi tai vaikka omalle blogillesi blogistani mainostilaa? Haluaisitko käyttää jotain tekstiäni? Tehdä vaikka jostain sanoituksesta kappaleen?

Tiedusteluita ja tarjouspyyntöjä voi lähettää sähköpostiin: villasukkakirjailija5@gmail.com
Voit myös laittaa viestiä Facebookissa tai Instagramissa.

Opiskelen medianomiksi ammattikorkeassa, ja valmistun keväällä 2018. Tarjoan myös apua ja neuvoja alaani liittyen edullisesti laskutuspalvelun kautta. Jos tarvitset apua liittyen kielenhuoltoon, kielioppiin, kirjoittamiseen, bloggaamiseen, sosiaaliseen mediaan tai sisällöntuotantoon, laitahan viestiä tulemaan!


Toimeksiantajia:

Baulbasti eteenpäin -blogi starttasi huhtikuun alussa. Autan Baulbaa blogin ulkoasuasioissa, annan neuvoja ja vinkkejä bloggaamiseen ja sisältöön, sekä oikoluen kaikki hänen tekstinsä. Palautan hänelle tekstit korjausten, ehdotusten ja suositusten kera, ja Baulba korjaa näiden pohjalta itse tekstinsä oman mielensä mukaan.


Toimin Moona-blogin vastaavana vapaaehtoisena, oikolukijana ja ammatillisena apuna. 

Moona Oirepäiväkirja on Endometrioosiyhdistyksen STEA-rahoitteisen "Nuori nainen ja endometrioosi" -projektin tuottama mobiili aplikaatio, jolla voi seurata  kuukautiskiertoon liittyviä oireita. Moona-blogia puolestaan kirjoittaa kahdeksan endometrioosia sairastavaa naista. He kertovat omista kokemuksistaan liittyen endometrioosiin  kuten erilaisista oireista, tahattomasta lapsettomuudesta sekä sairauden vaikutuksesta esimerkiksi työelämään ja parisuhteeseen.