8. syyskuuta 2017

Syyskuun arvonnat

Arvonta on suoritettu!
Isommat sukat lähtivät Raumalle Jelenalle, pienemmät sukat Riihimäelle Kimille.
Onnea voittajille ja kiitoksia kaikille osallistujille! <3


Villasukka-arvonnat palaavat nyt kesälomilta oikein ryminällä: arvon kahdet Novitan Ihastus-sukkien ohjeella tehdyt mustat pitsisukat! Poikkeuksellisesti arvonta pyörii Facebookin puolella. :)

Sukat vaaleanpunaisilla kukkaraidoilla ovat kokoa 37-39, ja sukat valkoisilla kukkaraidoilla ovat kokoa 34-36. Pienemmissä sukissa jalkapöydällä kulkee kaksi pitsilinjaa, isommissa sukissa koko jalkapöytä on pitsikuviota.

Facebook ei ole mukana arvonnassa. Olen itse kutonut sukat ja maksan itse toimituskulut. Suuntaa siis Villasukkakirjailijan Facebook-sivulle arvontapäivitykseen: osallistut arvontaan tykkäämällä Villasukkakirjailijan Facebook-sivusta ja kommentoimalla tuohon päivitykseen, oletko mukana pienempien, isompien vai molempien sukkien arvonnassa! Osallistumisaikaa on syyskuun loppuun saakka. :)

Onnea arvontaan! <3


4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ja iso harmitus, kun en ole facebookissa. Toivottavasti jatkossa arvonnat ovat taas täällä blogin puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :( Arvonnat jatkuvat kyllä pääsääntöisesti täällä :)

   Poista
 2. Ihanat villasukat ja suloinen kissa-postikortti tipahtivat postiluukusta tänään. Iso kiitos vielä ja lämpöistä syksyä sinulle myös. <3

  Terveisin iloinen uusien villasukkien omistaja, Jelena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3 Eipä mitään, ilo on minun puolellani, mukavaa ilahduttaa! :)

   Poista