Novellibloggaaja

Kirjoittaja

Olen Linda alias Villasukkakirjailija, 26-vuotias novellibloggaaja.

Elän kirjoittamiselle ja kirjoittamisella. Minulla on koko ajan käynnissä vähintään yksi kirjaprojekti. Ja tietenkin pöytälaatikossa on tukku kirjaideoita odottamassa kirjoittamistaan. Blogin kirjoittamisella motivoin kirjoittamistani.

Olen medianomi, mutta työskentelen tällä hetkellä pääsääntöisesti myyjänä. Oman alan töitä teen sivutoimisesti, ja työkuvioihin kuuluvat sisällöntuotanto ja sosiaalinen media. Toimin Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n aktiivina. Olen hallituksen jäsen, tiedottaja, jäsenyysvastaava ja sijaiskotitiimiläinen. Kanssani asustaa avopuolison lisäksi rescuekissamme Zella ja Lily sekä sijaiskissamme Fiina.

Tykkään luovasta kirjoittamisesta, neulomisesta ja fiilispohjalta tanssimisesta. Rakastan inspiroitumista ja lahjojen antamista. Olen ulospäinsuuntautunut persoona ja tykkään asiakaspalvelutyöstä. Kuitenkin olen kotihiiri, joka rakastaa yli kaiken kääriytyä viltin alle kirjoittamaan.


Blogi

Tarinavyyhti-blogi tarjoaa monipuolisesti kaunokirjallista luettavaa. Lähtökohtaisesti blogin novellit ja runot ovat fiktiivisiä, mutta seassa on tositarinoitakin.

Blogi on ikään kuin portfolioni, joten tekstit ovat erilaisia sekä eripituisia. Ne käsittelevät monenlaisia aiheita ja teemoja. Eli kun vaikka istut bussissa, yrität saada aikaa kulumaan odotusaulassa tai haluat jotain iltalukemista, löydät täältä ajanvietettä.

Vasemmasta palkista löydät teemoja ja aiheita, joiden avulla voit hakea juuri sinulle mielekästä luettavaa. Välillä kirjoitan myös tekstejä Laitilan murteella. Yläpalkissa, kohdassa Kaikki tarinat, blogin kaikki tekstit ovat aakkosjärjestyksessä.

Toivottavasti viihdyt kirjoittamieni tarinoiden parissa!