Novellibloggaaja

Kirjoittaja

Olen Linda alias Villasukkakirjailija, 24-vuotias novellibloggaaja.

Elän kirjoittamiselle ja kirjoittamisella. Minulla on koko ajan käynnissä vähintään yksi kirjaprojekti. Ja tietenkin pöytälaatikossa on tukku kirjaideoita odottamassa kirjoittamistaan. Blogin kirjoittamisella motivoin kirjoittamistani.

Olen medianomi, mutta työskentelen tällä hetkellä pääsääntöisesti asiakaspalvelutehtävissä. Oman alan töitä teen sivutoimisesti, ja työkuvioihin kuuluvat sisällöntuotanto, sosiaalinen media ja oikoluku. Toimin Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n tiedottajana, ja kanssani asustaa kaksi rescuekissaa: Zella ja Lily.

Tykkään luovasta kirjoittamisesta, neulomisesta ja fiilispohjalta tanssimisesta. Rakastan inspiroitumista ja lahjojen antamista. Voisin sanoa fanittavani muun muassa Star Warsia, Harry Potteria ja Doctor Who:ta.

Olen ulospäinsuuntautunut persoona ja tykkään asiakaspalvelutyöstä. Kuitenkin olen kotihiiri, joka rakastaa yli kaiken kääriytyä viltin alle kirjoittamaan.

Kirjoittamani Mun tarina -runo kertoo minusta vielä enemmän.


Blogi

Tarinavyyhti-blogi tarjoaa monipuolisesti kaunokirjallista luettavaa. Lähtökohtaisesti blogin novellit ja runot ovat fiktiivisiä, mutta seassa on tositarinoitakin.

Blogi on ikään kuin portfolioni, joten tekstit ovat erilaisia sekä eripituisia. Ne käsittelevät monenlaisia aiheita ja teemoja. Eli kun vaikka istut bussissa, yrität saada aikaa kulumaan odotusaulassa tai haluat jotain iltalukemista, löydät täältä ajanvietettä.

Vasemmasta palkista löydät teemoja ja aiheita, joiden avulla voit hakea juuri sinulle mielekästä luettavaa. Välillä kirjoitan myös tekstejä Laitilan murteella. Yläpalkissa, kohdassa Novellit ja runot, kaikki blogin tekstit ovat aakkosjärjestyksessä.

Toivottavasti viihdyt kirjoittamieni tarinoiden parissa!