Esittely

Kirjoittaja

Olen Linda alias Villasukkakirjailija, 23-vuotias novellibloggaaja.

Elän kirjoittamiselle ja kirjoittamisella. Tällä hetkellä minulla on käynnissä kaksi kirjaprojektia. Lisäksi pöytälaatikossa on tukku kirjaideoita odottamassa kirjoittamistaan. Blogin kirjoittamisella motivoin omaa kirjoittamistani.

Valmistun keväällä 2018 medianomiksi. Työkuvioihini kuuluvat sisällöntuotanto, sosiaalinen media, proosan arvostelupalvelu ja oikoluku. Jos tarvitset apua em. asioissa, lue lisää Palvelut ja toimeksiantajat -sivulta. Lisäksi teen paljon vapaaehtoistöitä Endometrioosiyhdistykselle ja toimimme avopuolisoni (ja meidän kissamme) kanssa Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n sijaiskotina löytökissoille.

Tykkään luovasta kirjoittamisesta, neulomisesta ja fiilispohjalta tanssimisesta. Rakastan inspiroitumista ja lahjojen antamista. Voisin sanoa fanittavani muun muassa Star Warsia, Harry Potteria ja Doctor Who:ta. Olen ulospäinsuuntautunut persoona ja tykkään asiakaspalvelutyöstä.

Kuitenkin olen kotihiiri, joka rakastaa yli kaiken kääriytyä viltin alle kirjoittamaan.


Blogi

Tarinavyyhti-blogi tarjoaa monipuolisesti kaunokirjallista luettavaa. Lähtökohtaisesti blogin novellit ja runot ovat fiktiivisiä.

Blogi on ikään kuin portfolioni, joten tekstit ovat erilaisia sekä eripituisia. Ne käsittelevät monenlaisia aiheita ja teemoja. Eli kun vaikka istut bussissa, yrität saada aikaa kulumaan odotusaulassa tai haluat jotain iltalukemista, löydät täältä ajanvietettä.

Vasemmasta palkista löydät teemoja ja aiheita, joiden avulla voit hakea juuri sinulle mielekästä luettavaa. Välillä kirjoitan myös tekstejä Laitilan murteella. Yläpalkissa, kohdassa Novellit ja runot, kaikki blogin tekstit ovat aakkosjärjestyksessä.

Toivottavasti viihdyt kirjoittamieni tarinoiden parissa!