Esittely

Olen Linda alias Villasukkakirjailija.

Elän kirjoittamiselle ja kirjoittamisella. Hyödynnän paljon kirjoittamisen vimmaani kissatiedon levittämisessä, sillä eläinsuojelutyö on elinehtoni. Blogini on nykyään kissatietopankki - sitä ennen julkaisin täällä lähes pelkästään luovia ja fiktiivisiä novelleja ja runoja. Vuonna 2021 päätin laajentaa kissa- ja eläinsuojelujuttuja myös blogini puolelle: Instagramissa kun merkkimäärärajoitusten takia en pääse kirjoittamaan mistään niin kattavasti kuin haluaisin!

Olen vuodesta 2018 tehnyt vapaaehtoistöitä Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:ssä, jonka toiminta on painottunut kissapopulaatioihin ja villiintyneisiin kissoihin. Eläinsuojelutyö ja sitä kautta saatu tieto & kokemus rohkaisivat alanvaihtoon, ja aloitin elokuussa 2022 klinikkaeläinhoitajan opinnot. Sitä ennen olen kouluttautunut medianomiksi, mutta työskennellyt pitkälti asiakaspalvelutehtävissä. 

Olen nyt vuonna 2022 yhdistyksen sekä sijaiskoti- että jäsenvastaava. Kanssani asustaa avopuolison lisäksi rescuekissamme Zella, Lily ja Fiina.

Toivottavasti blogiteksteistäni on apua tietoa hakeville. Ja toivottavasti mahdollisimman moni oppii jotain uutta esim. kissanhoidosta tai Suomessa jylläävästä kissakriisistä!

Sivua päivitetty 10.8.2022