Esittely

KIRJOITTAJA

Olen Linda alias Villasukkakirjailija.

Elän kirjoittamiselle ja kirjoittamisella. Hyödynnän paljon kirjoittamisen vimmaani kissatiedon levittämisessä, sillä eläinsuojelutyö on elinehtoni.

Olen medianomi, mutta työskentelen tällä hetkellä pääsääntöisesti myyjänä.  Toimin Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n aktiivina. Olen nyt vuonna 2022 yhdistyksen sekä sijaiskoti- että jäsenvastaava. Kanssani asustaa avopuolison lisäksi rescuekissamme Zella, Lily ja Fiina.

BLOGIN ALKU: TARINAVYYHTI

Perustin Tarinavyyhti-blogin kesällä 2016 motivoidakseni kirjoittamistani. Lähtökohtaisesti kirjoitin vain kaunokirjallisia ja fiktiivisiä tekstejä. Blogi oli ikään kuin portfolioni, joten tekstit ovat erilaisia sekä eripituisia. Ne käsittelevät monenlaisia aiheita ja teemoja. 

BLOGIN MUUTOS: ELÄINSUOJELUTYÖ

Vuonna 2021 muutaman kuukauden tauon jälkeen pistin blogini uusiksi. Novellibloggaaminen siirtyi taka-alalle ja Tarinavyyhdistä tuli ennemmin yksi osa-alue Villasukkakirjailijan sivun alla. En kokonaan sulje pois mahdollisuutta, ettenkö joskus tai jossain kohtaa julkaisisi kaunokirjallisia tuotoksia. Joten edelleen luovaa kirjoittamista voi tipahdella blogiin aina silloin tällöin.

Olin jo pidempään panostanut sekä omassa että Dewi ry:n somessa kissatiedon levittämiseen, joten päätin laajentaa kissa- ja eläinsuojelujuttuja myös blogini puolelle. Instagramissa kun merkkimäärärajoitusten takia en pääse kirjoittamaan mistään niin kattavasti kuin haluaisin!

Nyt blogitekstini pääaasiassa käsittelevät kissoja, omia kissakokemuksiani ja vapaaehtoistyötäni eläinsuojeluyhdistyksessä. Toivottavasti blogiteksteistäni on apua tietoa hakeville. Ja toivottavasti mahdollisimman moni oppii jotain uutta esim. kissanhoidosta tai Suomessa jylläävästä kissakriisistä!

Sivua päivitetty 1.5.2022