Blogissa alkaa uusi aikakausi

Hei!

Mikäli eksyt blogiini nyt, sen ollessa tauolla, varoitan, että saatat törmätä sekametelisoppaan. Olen pistämässä uusiksi blogin ulkoasua sekä sisältöä.

Koska olen jo pidempään käyttänyt luovan kirjoittamisen energiani täysin käsikirjoituksiin ja somessa panostanut kissatiedon levittämiseen, olen päättänyt Instagram-seuraajieni kannustuksesta herättää blogini uudestaan eloon.

Blogini sisältö tulee jatkossa keskittymään enemmän kissoihin sekä vapaaehtoistyöhöni eläinsuojeluyhdistyksessä. Kaunokirjalliset tuotokseni ovat kuitenkin blogin syövereissä tallessa, ja ne löytää helposti Tarinavyyhti-alasivulta.

Tulevaisuudessa blogissani tulen siis kirjoittamaan esimerkiksi kokemustietoani kissoista mutta myös ihan päiväkirjamaisia tekstejä liittyen omiin kissoihini tai vapaaehtoistyöhöni. Linkkaan ja vinkkaan myös päteviä sivustoja, jotta kissanomistajat löytäisivät helpommin vastauksia kysymyksiinsä.

En kuitenkaan sulje pois kokonaan sitä vaihtoehtoa, ettenkö alkaisi taas julkaisemaan novelleja täällä tai ettenkö silloin tällöin julkaisisi jotain luovaa tekstiä. Saa nähdä, miten käy! Pahoittelut niille, jotka ovat odottaneet ja toivoneet kaunokirjallisia tuotoksia luettavakseen. Tervetuloa niille, joita kissajutut kiinnostavat!

Yt, Linda alias VillasukkakirjailijaKommentit